Dela kontor med andra - något för dig?

Att dela kontor med andra har aldrig varit enklare, och framför allt aldrig varit mer populärt. Istället för att bygga upp din egen bas när du hyr kontor så finns det många fördelar med att utnyttja de lokaler som faktiskt redan finns tillgängliga.

För det första så innebär det i synergieffekter då du kan dela kunskap med andra och hitta nya sammanhang, vilket du inte kan på ett eget kontor med stängda väggar och stängd dörr. Chansen att hitta nya affärspartners eller samarbeten på detta sätt är något som du annars går miste om.

Det blir också billigare för dig att hyra in dig på ett kontor som redan har all nödvändig utrustning som behövs för att du ska kunna lägga all energi på ditt arbete, samtidigt som du inte på samma sätt behöver oroa dig för stelbenta och oflexibla hyresavtal. När du delar kontor ska du därför inte heller behöva oroa dig för långa uppsägningstider, vilket ger dig möjligheten till att snabbt byta kontor ifall du märker att ditt kontorsbehov ser annorlunda ut med tiden.

Det kan alltså vara en bra idé att dela kontor med andra, bara av anledningen att uppnå högsta möjliga flexibilitet, vilket många moderna och snabbt växande företag efterfrågar idag. Idag finns det olika tjänster som erbjuder olika kontor och kontorsplatser som du delar med andra, där Workaround idag är ledande i Sverige, med stort utbud i Stockholm.