Hyra kontor i Stockholm, vad tänka på?

Det första du ska utgå ifrån när du ska hyra kontor är din preferens kring vad du vill ha, var du vill sitta och hur mycket det får kosta. Kan du tänka dig att sitta med andra, vilket blir allt vanligare idag, eller är du strängt tvungen att ha ett eget kontor för att inte sprida konfidentiell information med andra? Vill du sitta hos ett annat företag eller hade ett co-workingspace/kontorshotell, där du delar samma utrymme med andra, fungerat? När du har svaret på detta kan du börja söka efter kontorslösningar i det område som du vill sitta i.

Genom exempelvis Workaround kan du enkelt hyra egna kontorsrum eller kontorsplatser i öppna landskap, de sistnämnda benämns som flexibla eller fasta. En fast kontorsplats innebär att du har ensamrätt på just den kontorsplatsen, flexibel innebär istället att skrivbordet allt som oftast ska vara rent och tomt när du lämnar för dagen. När du kommit fram till vilken typ av kontor som passar dig så är det bara att börja jämföra priser bland den stora databas av kontor som finns utlagda från olika aktörer.

För att du ska bli så nöjd som möjligt så rekommenderar vi att du noggrant besöker det kontor som du är intresserad av, och var inte rädd för att titta på flera olika eller att ändra dig om du inte är nöjd. Trots allt så är det du som ska använda kontoret ifråga, och inte någon annan.